Besteselgere

Nye produkter

Nyhetsbrev

Betaling, Klarna Checkout brukervilkår

I samarbeid med Klarna tilbyr vi betaling med faktura, delbetaling eller kontokortsbetaling. Denne betalingsløsningen heter Klarna Checkout.

Ved å oppgi dine opplysninger i kassen godkjenner du Klarnas vilkår. Ved å klikke på "Fullfør kjøp" godkjenner du Adam & Eve’s allmenne vilkår.

Den informasjonen du trenger å oppgi for å gjennomføre identifiseringen kan variere mellom de ulike kjøpstilfellene og forbruker. En kredittopplysning blir aldri utført direkte i Klarna Checkout, men blir først gjort når du har valgt betalingsmåte.

Kredittopplysningen som gjennomføres av Klarna påvirker ikke din kredittverdighet og er ikke synlig for andre som krever en kredittopplysning på deg, f. eks bank. Når du har blitt identifisert så viser Klarna Checkout de betalingsalternativene som er aktuelle for deg.

Faktura er automatisk forhåndsvalgt som betalingsmåte, men du får selvfølgelig benytte deg av direktebetaling via bank eller betaling med kort dersom du ønsker dette. Alternativene du tilbys kan variere fra kjøp til kjøp. Du velger selv om du vil beskytte dine opplysninger i Klarna Checkout med en PIN-kode.

BETALING – «Klarna Faktura»

Denne betalingsformen innebærer at man kjøper på kreditt. For å gjennomføre kjøpet oppgir du personnummeret ditt. En sjekk gjennomføres da for å sikre personopplysningene dine og godkjenne kjøpet ditt. Det hele tar rundt ett sekund. Straks kjøpet er godkjent, har vi klarsignal for å sende ut varen(e). Fakturaen sendes sammen med varen(e). Vanligvis skal en faktura betales innen 14 dager. Dersom du ønsker å delbetale kjøpet ditt, ser du etter linjen «Betal minst». Den finner du på fakturaen din. Der ser du et minimumsbeløp som du må betale for å gjøre om kjøpet ditt til en delbetaling. Vær oppmerksom på at det er Klarna Norge AS som står for alle administrative rutiner forbundet med oppfølging av evt. utestående fordringer. Vær også klar over at Klarna har satt en minimumsgrense for ordresum på kr 1.000 kroner. Administrative rutiner rundt oppfølging av slike ordrer gjør at Klarna her krever et minimumsbeløp


BETALING – «Klarna Avbetaling»

Denne betalingsformen innebærer at man kjøper på kreditt, og man kan velge om man ønsker 3, 6, 12 eller 24 måneders nedbetalingstid. For å gjennomføre kjøpet oppgir du personnummeret ditt. En sjekk gjennomføres da for å sikre personopplysningene dine og godkjenne kjøpet ditt. Det hele tar rundt ett sekund. Straks kjøpet er godkjent, har vi klarsignal for å sende ut varen(e). Klarna Norge AS står for utsendelse av betalingsdokumenter/fakturaer. Det er også Klarna Norge AS som står for alle administrative rutiner forbundet med oppfølging av evt. utestående fordringer. Vær også klar over at Klarna har satt en minimumsgrense for ordresum på kr 1.000 kroner. Administrative rutiner rundt oppfølging av slike ordrer gjør at Klarna her krever et minimumsbeløp.

Opplysninger

Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil i spesifikasjoner, tekst, pris og annen informasjon på våre nettsider kan forekomme.

Videre forbeholder vi oss retten til å kansellere hele eller deler av din bestilling, dersom produktet er utsolgt. Ved utsolgtsituasjoner vil du få melding om dette, eventuelt sammen med informasjon om hva vi kan tilby i stedet. Du vil få muligheten til å akseptere vårt nye tilbud med de endringer vi angir i forhold til din bestilling, eller kansellere bestillingen.

Ordrens gyldighet

En ordre er gyldig når ordrebekreftelse er mottatt. Ordrebekreftelse gis per e-post. Ved innlegging av en ordre er det implisitt gitt at kunden godtar å følge våre leveringsbetingelser. En ordre/bestilling er gyldig inntil varen er avbestilt skriftlig eller vi skriftlig eller pr. e-post kansellerer ordren.

Levering og frakt

Alle forsendelser er 100% anonyme hos Adam & Eve. Det blir brukt nøytral emballasje uten noen form for merker slik at anonymiteten opprettholdes. Adam & Eve tar ingen fraktutgifter eller lignende for utsendelser, dersom ikke annet blir opplyst i handlekurven. Pakken blir sendt som servicepakke gjennom Posten og du vil motta hentelapp, sms eller epost på at varen er kommet frem. I noen tilfeller kan produktet bli sendt som brevpost i nøytral pakning.  Som regel har du pakken innen 7 dager fra bestillingsdato, men avvik kan forekomme.

Intimprodukter

Vær oppmerksom på at sexleketøy er intimprodukter, på lik linje som undertøy. Dersom du har brukt eller testet produktet vil du ikke kunne benytte deg av angreretten. Produktet eller produktene skal returneres i samme stand og mende som da du mottok de.

Dette betyr at du må sende emballasjen produktet lå i, samt eventuelt annet innhold i produktesken (lader, brosjyrer, tester på glidemiddel osv).

Angrerett og retur

Dersom du ønsker å returnere ett, flere eller hele din bestilling etter du har mottatt den. Så kan du selvsagt gjøre dette. Du får angrerettskjema med i forsendelsen.

Hva gjør jeg når jeg angrer kjøpet?

Dersom du angrer kjøpet eller noe av det, så står du helt fritt til å returnere dette til oss. Fyll da ut angreskjema som ligger ved i pakken og sendes automatisk på e-post til deg sammen med ordrebekreftelsen. Her fyller du inn navn, adresse og varenavnet på varen du returnerer. Vi setter veldig stor pris på om du oppgir grunn, fordi dette er data vi registrerer. På denne måten kan vi alltid tilby de beste varene.

Ikke send retur med oppkrav eller rekommanderte sendinger

Send returen med vanlig postgang. Du kan ikke sende retur rekommandert eller som oppkrav.

Garanti

Våre garantier gjelder i Norge og innebærer ingen begrensninger i reklamasjonsfristen for varer etter forbrukerkjøpsloven. Enkelte produsenter har egne garantivilkår i Norge som er bedre enn det som gis via Forbrukerkjøpsloven.

 

Ikke avhentede pakker faktureres med et gebyr på kr.300,-

Dersom du ikke henter ut dine bestilte varer, vil du motta en ny sms . I noen tilfeller også hentelapp (kun noen steder). Dersom du fortsatt ikke henter varen og den blir sendt i retur til Adam & Eve, så er dette et brudd på vilkårene og du vil du motta et gebyr på kr. 300,- Grunnlaget for dette gebyret er de totale kostnader vi har på din forsendelse og logistikk, selv om du velger å ikke hente pakken forsvinner altså ikke disse kostnadene. Du kan selvsagt angre kjøpet, men i følge norske lover er du forpliktet til å benytte angrefristskjema ( se angrerett og retur).

 Lover og regler